Saturday, May 5, 2007

Rio de Janeiro....ja vi er i Brasil!!!

Rio de Janeiro!!! Kanskje den kuleste byen vi alle har vaert i. Maaten den er bygd opp paa er helt utrolig!! Mellom hoeye fjell og med vann paa mange kanter. Du har rikmannsstroek, strender, severdiheter, favelaen med mer... Vi var her i 4 dager og hadde det helt fantastisk:) Foerste dagen var vi paa stranden, Ipanema. Mindre kjent enn Copacabana, men finere. Saa dro vi paa flyshow - RedBull Airrace. 1 million mennesker var aa saa paa! Stoerste folkemengden vi har vaert borti!! Foelte oss smaa. Neste dag dro vi paa Favelaparty. 1000 mennesker samlet i et stort varehus. Ikke saa utrygt som det hoeres ut som:) Saa ventet selvfolgelig jesusstatuen paa oss dagen etter. Og etter noen turistbilder derfra tok vi gondol opp paa Sugar Loaf og tok noen turistbilder der... Alt i alt koste vi oss veldig, og har lyst til aa dra tilbake engang alle mann!!!

Havaianas

Flyshowet...Pilotene maatte takle g-kraft paa opptil 9 i styrke.

Christ The Redeemer og de 4 guttebassene fra Norge:)Utsikten fra Jesusstatuen

Benny sin store frykt...gondolen!!!

Sugar Loaf...vi fikk med oss solnedgangen:)



De ser bare sinte ut...vanligvis er de snille.

Solen gaar ned over Rio.


Denne statuen igjen...Herre!


Copacabana




Vi trodde det var en pantomime...Ben skvatt da han skjoente at det bare var en statue...?

2 comments:

Anonymous said...

Trodde ikke dere skulle til Brasil og aller minst til Rio. Men dere holdt vel klokelig kjeft så vi ikke skulle sabotere. Hvis dere tror at det er kult i rio tar dere feil. Det er farlig, ran, mord, fattigdom. Kom dere vekk! Og ha det ellers flott de siste dagene dere har igjen. Sommeren er over her, nå er det vanlige 10 gr igjen og sol en gang når det passer.
Gleder meg til å se dere igjen, og deg spes. nico! hilsen jørgen

RennyBA said...

Dette kom litt overaskende, men det hørtes jo kriblende spennende ut. Flott bilder som gir oss et godt innblikk i en spennende opplevelse - takk!