Saturday, March 3, 2007

Bilder Samui og Phangan

Et par bilder fra Koh Samui og Koh Phangan. Ikke noe saerlig aa fortelle egentlig. Fullmaanefesten er i morgen og oyen fylles opp. Baatene som kommer er stappfulle og alle bungalowene der vi bor er fyllt opp... Vi gleder oss, men skal vaere forsiktige...saa ta det med ro alle foreldre:)



Proevde oss paa 4 paa rad mot noen smaa luringer. 20 eller 100 bath per spill. Vi vant et par ganger, tapte kanskje mest...



Trendig utested paa Koh Samui!

De elsker ild her og har diverse flammeshow...


Stamrestauranten her paa Koh Phangan

Sendte opp Thailandsk lykt. Peter har soete bunnyoerer!

Gutta paa 403 samler krefter til kveldens strabaser.


Bungalow 403 og Nico.

5 comments:

RennyBA said...

Selv om dere ikke syntes det er mye å fortelle om, syntes vi her hjemme at bilder sier mer en tusen ord. De var flotte denne gangen også!
Ha en feiende flott Fullmånefest. Vi er nok mer spente enn bekymret - stoler fullt og helt på dere:-)

Anonymous said...

Yo yo gutta. Chiller i Luang Prabang! Laos er sykt fett, og turen i jungelen var syk!!! Hva heter hotellet dere bor paa naa, og er det chill? hvor mye koster det?

Anonymous said...

Det er fullmåne i bardufoss i dag, jippi! Men ikke samme partystemningen som hos dere, kanskje...? Don´t be lazy, be crazy: Drick bucket från Phuket. koz C

Anonymous said...

Halla!
Fine bilder.. leker du at det er fugl som sitter på skulderen din eller Gokka? hehe. Høres utrolig gøy ut alt det dere gjør!
Kos dere masse fortsatt.

Anonymous said...

Fint at det går så bra fortsatt. Dere ser riktig friske og sunde ut. Nå må dere nyte tiden som er igjen, det er jo ikke så lenge!
Men ksnskje dere er sliten av så mye ferie. Vi skal til Helgeroa i helgen og bade og spille fotball.
Paps