Wednesday, February 28, 2007

Koh Phangan

Hei alle sammen!!

Vi har naa forflyttet oss soerover til de Thailandske oeyene. De siste dagene har blitt tilbrakt paa Koh Samui og Koh Phangan (fullmanefest oeya). Vi skal bli her 7 netter, veldig uvant siden det lengste vi hittil har vaert paa et sted er 3 netter... men desto deiligere:) Koh Samui var en ganske saa rolig oey i forhold til Koh Phangan, og vi var der mest fordi det var paa veien til Koh Phangan. Her har vi moett 6 andre gutter vi kjenner fra Baerum. 3 av de moette vi allerede for 1 mnd siden i Bangkok. De bor paa samme hotell som oss ogsaa. Stakkars personalet her som maa takle 8 norwegian partyanimals;)

Ellers kan vi melde om at Peter virkelig har funnet seg til rette her. Musikk paa terrassen med en kald cola om dagen, og uteliv om natten. BenBoss faar brukt energien sin paa stranda og paa aa leke(??) med Peter paa dagen og strandbarene om kvelden. Sig virkelig storkoser seg med juggel, strandleker og diskre skinnydipping foran hele stranden midt paa dagen. Nico har mer enn nok med vaere med paa de hyppige spontane paafunnene til Sig og MaskinBen. Herre!! Benny sover paa tvers av dobbeltsengen, og av en eller annen merkelig grunn mener han det er helt normalt!! Det mener ikke Peter som ikke vil finne seg i aa sove paa gulvet. MaskinBen mener at det maa han bare finne seg i!! Det er gutta paa bungalow 402 i et noetteskall...og Sig og Nic i 403 storkoser seg med aa hoere paa de latterlig morsomme samtalene som svever ut gjennom den lille glugga i 402 og inn i den lille glugga i 403, med jevne mellomrom... Ellers har vi som maal aa kjoepe 1 ny strandleke hver dag, saa vi til slutt er de gutta som har det helt klart kulest paa stranda og som alle vil bli venner med, bare for aa kunne leke med strandlekene deres....eller ikke.. Vi har ihvertfall 5 dager igjen her og de skal nytes:)

Legger ut bildene fra kameraet mitt(Nico)naa, saa legger Sig ut sine hvis han faar tid. Busy man!! Har ikke noen bilder fra utelivet eller fra stranden her, de er det Sig som har...saa hvis noen venter paa den slags er det bare aa smoere seg med taalmodighet!!!

Peter har bare 1 ting han vil faa sagt....

Peace and Luuuv!!




Bangkok

1 comment:

RennyBA said...

Godt å høre og se at dere har det bra og koser dere værre! Ja, riktig spennende å følge med dere på denne måten!
Venter spent på at Sig får ut finger'n også:-)
Skal hilse fra familien - skal på rakfisklag i helgen!