Wednesday, February 21, 2007

Bilder Angkor Wat. Vi er tilbake i Bangkok

Hei!!

Vi vaaknet altfor tidlig i dag. Har blitt vante til aa staa tidlig tror vi. For det er ikke normalt at Ben, Sig og jeg vaakner av oss selv etter 4 timer soevn...vel, kanskje Ben.. Moette de andre gutta her i Bangkok i gaar. Har blitt sapaas rutinerte at vi visste akkurat paa hvilken bar vi ville finne dem. Lett!!! www.swixogkvikklunsj.blogspot.com er bloggen deres, sjekk ut!!

I dag blir det noe juggelshopping og no greier.. Kanskje en dress, Sig er ihvertfall utrolig paa hugget:) Kan ellers melde om at alle gutta har blitt virkelig varme i troeya!! Sig pruter paa MacDonalds og Ben paa 7-11...Morsomt!!

Legger ut noen bilder fra Angkor Wat, Kambodsja. Verdens stoerste religioese byggverk. Majestetisk!! Naa har Sig ogsaa lagt ut fra kameraet sitt..

Med en veldig vennlig hilsen
Nico:)



Utested i Phnom Penh. Karen til hoeyre heter Sunny og er kjent for aa meditere paa dansegulvet..


Her kommer bildene fra mitt (Sigurd) kamera:




4 comments:

RennyBA said...

Godt å høre at dere er i siget og vel aklimatisert - til og med utsovet!
Håper Sig får like mye ut av prutingen med skredderen - gleder meg villt til et bilde.
Lev vel & billig - og nyyyyyt det:-)

Benedicte said...

Utrolig fine bilder fra Angkor Wat! litt misunnelig! Vi drister oss til en togtur til Cochin i morgen, blir nok litt av en opplevelse... God tur videre :-)

Anonymous said...

Hei alle 4!
For det første for en tur dere har , også så mange fine bilder,det er liksom at vi får være med dere på langtur. Gleder oss til fortsettelsen. Det er utrolig at dere har øye for så mange kulturbilder skulle nesten tro dere tenker på oss liit eldre, eller hva.
Hilsen Vesla og Svein.

Anonymous said...

Det ser ganske så fantastisk ut.Har Peter gjort noen tabber på turen?Bra at det kommer mye nytt som vi her hjemme kan se på.