Monday, February 5, 2007

Rask Update

Hei alle der hjemme!!

Tuk Tuk for you my friend??? 10 bath you 10 bath you 10 bath you 10 bath you my friends! Nice sooth (dress paa thaiengelsk) for you my friend!! You not my friend, friend? Masasje for you?? Special prize for you!!! I give you discount, only for you!!! Where are you from my friend, Norway, Sweden, Britain?? Only have a look??

Dette blir vi spurt om ca 800 ganger hver om dagen. IRRITERENDE!!!

Dette er hva vi svarer: NO. Vi har blitt utrolig flinke til aa ignorere folk:)

Vi sitter naa paa en saakalt internetcafe og skriver til dere:)
2 timer til vi drar fra Bangkok. Kursen er satt mot Laos... Da forst Buss i 12 timer, nattbuss som forhaapentligvis har toalett (ja noen av oss trenger faktisk det!!), til Chieng Mai i Nord-Thailand. Deretter minibuss i 4 timer til Chieng Kong - grensen til Laos. Saa venter koselig tur med elvebaat til Luang Prabang. Sikkert noen av dere som kjenner dere igjen.. Vi overnatter i Chieng Kong.

Vi haaper paa litt friskere luft, litt bading og litt sol de naermeste dagene. Her i Bangkok har jo solen vaert gjemt bak et ganske saa massivt eksoslag!

I gaar var vi paa kanskje det storste markedet i byen, Pathpong. Benny slo til med turens "beste rrrroverkjop". En ganske saa grei klokke, skulle vaere Rolex, hvor langeviseren kjorte sitt eget loep. Den fulgte ikke tiden for aa si det saann.

Ikke noe bilder i dag for baade Nic, Ben og Sig har glemt USB kabel i sekken..saant som skjer.
Dere faar smoere dere med taalmodighet og kose dere med snoen saa lenge.
We come back to you, my friends, with lots of good offers - special discount for you!! (leses med thaiaksent)

Vi setter stor pris paa kommentarer, da vet vi at dere leser!! Poeng til dere som allerede har kommentert:)

Peace and Luuv

7 comments:

Benedicte said...

Hei! Legger igjen en liten kommentar fra Kerala. Saa utrolig kult dere maa ha det! Bare vent til dere kommer paa stranden og damer kommer for aa kile dere under foettene for aa selge der en banan eller to, det er heller irriterende! Saa er det her... God tur videre!

Anonymous said...

Det høres ut som en kul klokke!
Jeg gleder meg til dere kommer til Laos sån at jeg får høre mer.

Anne Klemeyer said...

Så flinke dere er å gjøre oss her hjemme trygge at dere har det bra
God tur videre gutter

Anonymous said...

Bra med oppdateringer så jeg håper det blir like bra hele tiden.Hvor dan går det med deg peter?Jeg er litt redd for at du blir mobbet.Det er bare å ringe hvis det er noe.Dere må ha det gøy videre så venter jeg på nye bilder med tekst.

RennyBA said...

Kamera eller ikke (skjerp deg da Sig!). Vi følger med og takker for at dere holder oss oppdatert! God tur videre:-)

Anonymous said...

så godt å høre at dere har det bra. pass godt på hverandre. begynner å bli litt tomt her hjemme nå.. litt trist.. glad i dere.. god klem..

Anonymous said...

ma sjekke:)