Saturday, February 3, 2007

Bangkok

Hei godtfolk!! Forste bildet er herved lagt ut.. Vi er i Bangkok! Tok ansvar som de turistene vi faktisk er, og saa paa Kongepalasset og noe andre kjente greier i dag..(Vet egentlig ikke om vi virkelig saa kongepalasset, men velger aa tro det:) Mye gull og glitter var det ihvertfall! Fine malerier og masse, masse smaa detaljer paa hver eneste lille stein. Peter tok selvfolgelig et ganske saa ulovlig bilde det eneste stedet det var STRENGT forbudt aa ta bilde. Blir muligens lagt ut senere, gled dere!! Eller ikke.. Forbudt var det hvertfall...og alle de bedende buddistene snudde seg aa saa stygt paa oss da blitzen plutselig lyste opp det ellers saa ganske morke rommet. Vakten var den eneste som ikke merket noe!

I gaar kom vi, ganske saa slitne, frem til det utrolig koselige hotellet/guesthouset vaart. Utrolig fornoyd med det faktisk:) De ventet paa oss naar vi kom, det er smilefjes paa alle plakatene/skiltene her, rommene er smaa, men greie, og beliggenheten er bra. 3 min aa gaa til Khao San Road. Til dere som skal ut aa reise snart - THAICOSYHOUSE - er absolutt noe aa vurdere. Ikke la dere lure av navnet, det er ikke noe bordell;)

Vi la fra oss sekkene paa rommene og bega oss ut paa tur i den ville storbyen for forste gang.

Bleke, usikre, paranoide synes vi naa i ettertid at vi klarte oss ganske bra. Vi er IKKE flinke til aa prute, men prover saa godt vi kan:) Vi er er fortsatt friske og raske, tross at Peter har spist noen halvstekte egg, Benjamin hele tiden har lyst paa Thailandsk suspekt snacks og Nico har skeiet ut med noe som saa ut som blaaskjell. Sig er forelopig mest ansvarsfull. Kvelden tok vi i Khao San Road, backpackergaten nr1 for de som ikke visste det... Folte i gaar at vi bare har blitt kjoert inn i sentrum av byen og at vi ikke vet hvor noen ting er. Dette har selvfolgelig blitt bedre idag.

Oelen er god da:)

Moette til og med kjente i gaar! Magnus, Mikkel, Henrik 87 folk fra Colosseum og Spektrum for de som kjenner dem. Midt paa gaten her paa andre siden av verden. Rart!! De hadde blitt lurt mye mer enn oss...haha. Saa vi er kjempefornoyde.

Vi har det kjempebra og foler at vi etter forholdene klarer oss bra! Benjamin har virkelig imponert med en rekke gullkorn allerede. Peter har ikke gjort 1 eneste tabbe for de som velger aa tro paa det. Sig og Nic gleder seg til aa bli brune. Bangkok er ikke stedet til det, i og med at det ligger et kilometer tykt eksoslag rett over hodene vaare!

Drar videre paa mandag, til Laos. Gleder oss til det! Folg med videre:)








Flesh: Aint no thing but a chickenwing!!

11 comments:

Anonymous said...

Det høres dødsdigg ut,jeg gleder meg til å høre og se mer fra dere.Det er bare et spørsmål om tid før Nørdo begynner med tabbene sine...

Anonymous said...

Tob og pappa synes det høres flott ut så langt. Men vil råde dere til å følge kloke Sigs råd heretter, ellers kan hele turen gå i vasken.
Husk kokt, stekt eller skrelt! Hva med en dress i Thailand?

Anonymous said...

Fabelaktig!
Husk malariatablettene, og ha det fortsatt bra.

Anne Klemeyer said...

Hei gutter
Dette hørtes spennende ut-Celine og jeg følger spent med. Rådene til pappa og merete støtter jeg fullt ut-Halvkokte egg skal man ikke spise ( FUGLEINFLUENZA OG ANNET) og blåskjell børr man også være forsiktig med.

Bones said...

hørtes rådigg ut gutter...men et spørsmål bare: er det ikke tabbe å ta bilder av munker som ber når det er strengt forbudt...litt tabbe spør du meg. Nørdo, du kommer deg ikke unna tabbe nr. 1!

Anonymous said...

Enig med deg bonas.
Vi kom faktisk fram til at det var forste tabben.
Dere burde vurdere aa bo paa hotellet vaart i Bangkok. Bare se opp for han litt tvilsomme "mannen" i resepsjonen!! Benny har mer info, haha;)

Orker ikke dress i Thailand. De skredderne her maser altfor mye! Heller Laos/Kambodsja.

Oppdatering kommer ganske saa snart..

Marks said...

Halla gutta god stemning da. Ser ut som dere har det kult kongepalasset må være den størst klossen med gull jeg noensinne har sett, men pass godt på Peter og fotoapparatet hans kan ikke få overskrifter i media på grunn av en sånn fatal tabbe. Håper det går bra med dere alle sammen gleder meg til høre om reisen når dere kommer hvem

RennyBA said...

Toppers å bli holdt oppdatert! Sig blir sikkert brun snart. Ser dere ved neste post!

Anonymous said...

Hei! Ser ut som dere hadde det like morsomt i laos på elven som chris. Skulle gjerne prøvd det.
Her har det vært kaldt og mye sne.
Deilig med ski.
Fortsatt god tur!

Anonymous said...

hvorfor ikke:)

Anonymous said...

hvorfor ikke:)